Căutați o modalitate ușor de utilizat și fiabilă de a descărca conținutul media preferat? Faceți cunoștință cu Snaptube, instrumentul dvs. suprem de descărcare.

Descărcați Snaptube

Ce este Snaptube?

Snaptube este o aplicație de descărcare media care permite utilizatorilor să descarce muzică și videoclipuri de pe diverse platforme online. Aplicația nu conține reclame, așa că vă puteți bucura de o experiență lină și neîntreruptă.

Descărcați Snaptube Pentru Android

Detalii fișier APK Snaptube

Numele aplicatieiSnaptube
Numele pachetuluicom.snaptube.app
Tip fișierAPK
Dimensiunea aplicației

81.89 MB

Root NecesarNu este nevoie de root
Sistem de operareAndroid
DezvoltatoriMobispace Inc
Cerință minimăAndroid 4.0
Descărcări

147,500,000 +

Recenzii

89,120,364

Evaluare4.8
Evaluare cu stele⭐⭐⭐⭐⭐
Tip de licențăGratuit
Data de lansare inițialănoiembrie 2014
LimbiRomână și 84 Mai mult
Versiunea inițială stabilăV1.0.1
Ultima versiune

7.18.0.71862110

CategorieDivertisment
Ultima actualizareMay 24, 2024
Pune-oSnaptubey

Caracteristicile Snaptube

Ușor de folosit

Snaptube are o interfață ușor de utilizat, care este intuitivă și ușor de navigat. Chiar dacă sunteți nou în aplicație, nu veți avea probleme în a vă găsi drumul și a descărca conținutul media preferat.

Sigur și Securizat

Siguranța dumneavoastră este o prioritate de top pentru Snaptube. Aplicația se asigură că dispozitivul și datele dvs. rămân în siguranță pe tot parcursul procesului de descărcare. Puteți folosi Snaptube cu liniște deplină.

Fără reclame

Snaptube apreciază experiența dvs. de utilizator. De aceea, aplicația nu conține reclame, astfel încât să vă puteți bucura de descărcări fără întreruperi, fără întreruperi enervante.

Descărcați MP3 de pe YouTube

Doriți să convertiți videoclipuri YouTube în MP3? Cu Snaptube, este o bucată de tort! Puteți descărca fără efort versiuni MP3 ale videoclipurilor dvs. YouTube preferate și vă puteți bucura de ele offline.

Snaptube

Descărcați și vizionați videoclipuri offline cu ușurință

Snaptube face divertismentul offline ușor. Descărcați videoclipuri de pe o gamă largă de platforme și vizionați-le oricând și oriunde doriți – nu este necesară conexiune la internet.

Videoclipuri cu diferite rezoluții

Indiferent dacă doriți un videoclip 4K sau unul cu rezoluție standard, Snaptube vă acoperă. Aplicația vă permite să alegeți rezoluția videoclipurilor pe care le descărcați.

Convertiți videoclipuri în MP3

Snaptube nu este doar pentru descărcări video. Este, de asemenea, un instrument util pentru conversia videoclipurilor în MP3. Aceasta înseamnă că puteți transforma orice videoclip într-un fișier audio în doar câteva atingeri.

Suporta mai multe site-uri web

Snaptube acceptă o multitudine de site-uri web, inclusiv cele populare precum YouTube, Facebook, Instagram și multe altele. Puteți descărca conținut de pe aceste platforme rapid și ușor.

Viteză rapidă de descărcare

Cu Snaptube, nu trebuie să așteptați o mulțime de ani pentru ca descărcările să se termine. Aplicația asigură o viteză de descărcare rapidă, astfel încât să puteți obține conținutul media în cel mai scurt timp.

Ocupă spațiu redus pe disc

Snaptube este o aplicație ușoară care nu consumă spațiul de stocare al dispozitivului dvs. În ciuda numeroaselor sale caracteristici, ocupă spațiu minim pe disc.

Nicio întrerupere a descărcării

Snaptube garantează descărcări fluide și neîntrerupte. Chiar dacă conexiunea ta la internet este instabilă, Snaptube asigură că descărcarea continuă fără nicio întrerupere.

Descărcați doar cu un singur buton

Descărcarea media este incredibil de ușoară cu Snaptube. Este nevoie doar de o singură apăsare a unui buton, iar descărcarea va începe instantaneu.

Opțiune Picture-in-Picture

Funcția de imagine în imagine vă permite să vizionați videoclipuri în timp ce utilizați alte aplicații. Acest lucru înseamnă că puteți face mai multe sarcini fără a pierde conținutul preferat.

Opțiunea mod întunecat

Snaptube ține la confortul tău. Aplicația oferă o opțiune de mod întunecat, astfel încât să vă puteți bucura de conținut media într-un mediu liniștitor, prietenos pentru ochi.

Partajare media

Cu Snaptube, puteți partaja fișierele media descărcate cu prietenii și familia. Împărtășiți distracția și răspândiți bucuria cu această funcție simplă de partajare.

Fără filigran

Nimănui nu-i plac distragerile, mai ales când vine vorba de a se bucura de videoclipurile preferate. De aceea, Snaptube oferă descărcări fără filigrane.

WhatsApp Status Saver

Cu funcția de economisire a stării WhatsApp, puteți salva cu ușurință orice stare doriți direct pe dispozitiv. În acest fel, le puteți vizualiza oricând doriți, chiar și după ce dispar de pe WhatsApp după 24 de ore.

Cum să descărcați Snaptube pe Android?

Iată un ghid pas cu pas pentru a descărca Snaptube pe dispozitivul tău Android:

 1. Deschideți Snaptubey în browser.
 2. Faceți clic pe butonul „Descărcare” pentru a începe descărcarea APK-ului Snaptube.
 3. Permite descărcări din „Surse necunoscute” în setările telefonului.
 4. Odată descărcat, veți primi o notificare. Faceți clic pe el pentru a începe instalarea.

Cum se instalează Snaptube pe Android?

După ce ați descărcat APK-ul, iată cum îl puteți instala:

 1. Accesați folderul „Descărcare” al dispozitivului și găsiți APK-ul Snaptube.
 2. Atingeți fișierul APK pentru a începe procesul de instalare.
 3. Oferiți aplicației permisiunile necesare.
 4. Așteptați până se termină instalarea. Odată terminat, veți găsi aplicația Snaptube în lista de aplicații.

Erori Snaptube și Ghid de depanare

Snaptube nu funcționează

Dacă aplicația dvs. Snaptube nu funcționează corect, încercați să închideți aplicația și să o redeschideți. Dacă problema persistă, luați în considerare repornirea dispozitivului.

Dacă problema rămâne nerezolvată, poate fi necesar să vă actualizați aplicația Snaptube. Vizitați Snaptubey, descărcați cea mai recentă versiune și instalați-o. Dacă aveți deja cea mai recentă versiune, încercați să reinstalați aplicația.

Snaptube nu se descarcă

Dacă descărcările nu pornesc, verificați mai întâi conexiunea la internet. Încercați să reporniți conexiunea Wi-Fi sau să treceți la date mobile pentru a vedea dacă vă ajută.

De asemenea, puteți încerca să ștergeți memoria cache a aplicației. Accesați setările dispozitivului dvs. > Aplicații > Snaptube > Stocare > Ștergeți memoria cache.

Snaptube fără buton de descărcare

Uneori, este posibil să nu vedeți butonul de descărcare pe Snaptube. Aceasta este de obicei o eroare temporară care poate fi remediată prin repornirea aplicației. Dacă acest lucru nu ajută, încercați să actualizați sau să reinstalați aplicația.

Snaptube nu este disponibil în țara dvs

Dacă Snaptube nu este disponibil în țara dvs., puteți utiliza un VPN pentru a-l accesa. Descărcați o aplicație VPN din Magazinul Play, schimbați-vă locația într-o țară în care Snaptube este disponibil și apoi încercați să accesați aplicația.

Snaptube Nu s-au găsit rezultate

Dacă nu obțineți niciun rezultat de căutare pe Snaptube, verificați-vă conexiunea la internet. Dacă funcționează bine, încercați să reporniți aplicația sau să o reinstalați.

Snaptube nu caută

Dacă Snaptube nu caută, ar putea fi o problemă temporară cu serverul sau o problemă cu conexiunea la internet. Încercați să reporniți internetul și vedeți dacă vă ajută. Dacă nu, luați în considerare reinstalarea aplicației.

Snaptube Eliminați filtrul de căutare

Pentru a elimina un filtru de căutare pe Snaptube, pur și simplu accesați bara de căutare și faceți clic pe butonul „X” sau „Șterge”. Acest lucru va elimina toate filtrele aplicate și puteți începe o nouă căutare.

Snaptube Ne pare rău că a mers ceva greșit

Dacă primiți un mesaj „ceva a mers prost”, de obicei indică o problemă cu serverul. Așteptați puțin și încercați să utilizați aplicația mai târziu. Dacă problema continuă, încercați să actualizați sau să reinstalați aplicația.

Snaptube nu se va descărca

Dacă Snaptube nu descarcă niciun conținut, asigurați-vă că aveți o conexiune la internet stabilă. Dacă internetul este bine, încercați să ștergeți memoria cache a aplicației sau să reinstalați aplicația. Dacă problema persistă, poate fi o problemă de server și ar putea fi necesar să așteptați un timp înainte de a încerca din nou.

Cum să descărcați videoclipuri și muzică din Snaptube?

Urmați acești pași simpli pentru a descărca videoclipuri folosind Snaptube:

Pasul 1: Deschideți aplicația Snaptube pe dispozitiv. Dacă nu îl aveți instalat, vizitați Snaptubey și descărcați cea mai recentă versiune de Snaptube și instalați-o.

Pasul 2: Odată ce aplicația este deschisă, veți găsi o bară de căutare în partea de sus. Introduceți numele videoclipului sau muzicii pe care doriți să o descărcați și apăsați „Enter”.

Pasul 3: Veți vedea acum o listă de videoclipuri legate de căutarea dvs. Găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați și atingeți-l.

Pasul 4: După ce atingeți videoclipul, veți vedea un buton de descărcare în partea din stânga jos a videoclipului. Atingeți acest buton.

Pasul 5: Se va deschide o casetă de dialog care vă va cere să alegeți rezoluția pentru videoclipul dvs. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Rețineți, videoclipurile cu rezoluție mai mare vor ocupa mai mult spațiu pe dispozitiv.

Pasul 6: Dacă doriți doar să descărcați audio, selectați „MP3 clasic”

Pasul 7: După selectarea rezoluției sau a tipului, atingeți „Descărcare”. Videoclipul sau sunetul dvs. vor începe să se descarce și puteți vedea progresul în fila „Descărcări”.

Pasul 8: Odată ce descărcarea este finalizată, puteți găsi videoclipul în fila „Descărcări” sau în galeria dispozitivului dvs.

Si asta e! Ați descărcat cu succes un videoclip folosind Snaptube. Bucurați-vă de videoclipul offline oricând și oriunde.

Snaptube HD Video Downloader

Cum dezinstalez Snaptube?

Dezinstalarea Snaptube de pe dispozitivul dvs. Android este un proces simplu. Iată un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta:

Pasul 1: Deschideți meniul principal al dispozitivului dvs. Puteți face acest lucru atingând butonul (de obicei un cerc sau un pătrat) din partea de jos a ecranului.

Pasul 2: derulați prin aplicațiile dvs. până când găsiți „Setări”, apoi atingeți pentru a o deschide.

Pasul 3: În meniul Setări, căutați „Aplicații”, „Aplicații” sau „Manager de aplicații” și atingeți-l. Dispozitive diferite pot eticheta această opțiune în mod diferit.

Pasul 4: Derulați în jos lista de aplicații instalate până când găsiți Snaptube. Odată localizat, atingeți-l pentru a deschide pagina de informații despre aplicație.

Pasul 5: Pe pagina Informații despre aplicație, ar trebui să vedeți un buton etichetat „Dezinstalare”. Atingeți acest buton.

Pasul 6: Va apărea o fereastră pop-up de confirmare care vă întreabă dacă sunteți sigur că doriți să dezinstalați aplicația. Confirmați acțiunea dvs. atingând „OK” sau „Da”.

Pasul 7: Așteptați câteva momente. Odată ce aplicația a fost dezinstalată, acest lucru va fi confirmat printr-un mesaj care spune „Uninstall finished” sau similar.

Pasul 8: Apăsați butonul Acasă al dispozitivului pentru a reveni la ecranul principal. Snaptube nu ar trebui să mai fie prezent în lista dvs. de aplicații.

Rețineți, dezinstalarea Snaptube va elimina toate datele aplicației de pe dispozitiv, inclusiv videoclipurile și muzica descărcate. Asigurați-vă că faceți copii de rezervă pentru orice conținut pe care doriți să îl păstrați înainte de a continua cu dezinstalarea.

Site-uri acceptate Snaptube

Dispozitive acceptate Snaptube

Magazinele de aplicații partenere Snaptube

Versiuni Android acceptate Snaptube

 • Android Ice Cream Sandwich 4.0 – 4.0.4
 • Android Jelly Bean 4.1 – 4.3.1
 • Android KitKat 4.4 – 4.4.4
 • Android Lollipop 5.0 – 5.1.1
 • Android Marshmallow 6.0 – 6.0.1
 • Android Nougat 7
 • Android Nougat 7.1.0 – 7.1.2
 • Android Oreo 8
 • Android Oreo 8.1
 • Android Pie 9
 • Android 10
 • Android 11
 • Android 12
 • Android 13
 • Android 14

Verificare de securitate Snaptube

Într-adevăr, angajamentul echipei de dezvoltare Snaptube față de siguranța utilizatorilor și experiența perfectă este de neegalat. Înainte ca fiecare nouă actualizare să fie lansată publicului, echipa supune versiunea APK unui protocol complet de asigurare a calității.

Aceasta nu este doar o revizuire superficială, ci o examinare meticuloasă pentru a ne asigura că sunt menținute cele mai înalte standarde. În plus, scanează fiecare nouă versiune APK printr-o serie de motoare sofisticate de detectare a virușilor și a malware-ului. Această abordare proactivă asigură că aplicația este complet curată și sigură pentru milioane de utilizatori din întreaga lume.

Această atenție diligentă la securitate, combinată cu o experiență captivantă a utilizatorului, este motivul pentru care nenumărați utilizatori încredințează Snaptube drept platforma lor de descărcare multimedia, în siguranță, știind că se pot bucura de funcțiile aplicației fără nicio grijă! Snaptube este verificat de multe organizații de securitate, inclusiv:

Snaptube și Play Store

Deși Magazinul Google Play este adesea prima destinație pentru utilizatorii de Android care doresc să descarce aplicații, nu veți găsi Snaptube listat acolo. Acest lucru se datorează faptului că Snaptube, în ciuda interfeței sale ușor de utilizat și a caracteristicilor impresionante, a fost eliminat din Google Play Store.

Motivul din spatele eliminării Snaptube constă în regulile stricte ale Google pentru aplicații. Termenii și condițiile Magazinului Google Play interzic aplicațiile care permit utilizatorilor să descarce și să vizualizeze conținut în flux offline gratuit. Deși nu este disponibil pe Google Play Store, Snaptube își menține o reputație solidă pentru siguranță și securitate.

De fapt, Snaptube este securizat de McAfee, o companie foarte respectată în lumea securității digitale. Acest lucru asigură că aplicația este protejată de viruși, erori și programe malware, oferind utilizatorilor liniște sufletească în timp ce navighează și descarcă conținut.

În ciuda obstacolului Google Play Store, Snaptube continuă să fie un instrument de încredere pentru utilizatorii care caută o modalitate eficientă de a descărca videoclipuri și muzică. Nu uitați să descărcați Snaptube din surse de încredere, cum ar fi Snaptubey, pentru a vă garanta că obțineți o versiune sigură și autentică a aplicației.

Snaptube original vs. fals: descoperirea diferențelor

În lumea vastă a internetului, distincția dintre aplicațiile autentice și cele false poate fi adesea o provocare, iar Snaptube nu face excepție. Odată cu popularitatea în creștere, a apărut o tendință îngrijorătoare – aplicațiile Snaptube false, care reprezintă o amenințare serioasă la adresa securității utilizatorilor.

Deci, cum să deosebești o aplicație Snaptube falsă de cea originală? Iată câțiva indicatori cheie:

1. Sursa descărcării: Cel mai de încredere loc pentru a descărca aplicația originală și oficială Snaptube este Snaptubey.

2. Ferestre pop-up: aplicațiile Snaptube false provin adesea de pe site-uri inundate cu anunțuri pop-up. Dacă întâmpinați numeroase ferestre pop-up înainte de a începe descărcarea, acest lucru ar trebui să ridice un semnal roșu.

3. Avertismente malware: Dacă sistemul de securitate al dispozitivului dvs. semnalează descărcarea ca fiind potențial dăunătoare, luați acest lucru în serios. Acest lucru ar putea indica faptul că aplicația conține malware, o caracteristică comună a aplicațiilor false.

Aplicațiile Snaptube false pot expune utilizatorii la programe malware dăunătoare care pot compromite securitatea dispozitivelor lor. Este întotdeauna mai sigur să descărcați Snaptube original de la Snaptubey sau o altă sursă de încredere. Rețineți că protejarea securității dispozitivului dvs. ar trebui să fie întotdeauna o prioritate.

Ghidul utilizatorului: Navigarea Snaptube

Permisiuni necunoscute pentru aplicații

Când instalați Snaptube, este posibil să vă solicite anumite permisiuni pe dispozitiv, cum ar fi accesul la stocare. Aceste permisiuni sunt esențiale pentru ca aplicația să funcționeze corect. De exemplu, accesul la spațiu de stocare permite aplicației să salveze videoclipurile descărcate pe dispozitiv

Funcționalitatea de căutare

Funcționalitatea de căutare în Snaptube este destul de simplă. Când deschideți aplicația, veți vedea o bară de căutare în partea de sus a ecranului. Pur și simplu introduceți numele videoclipului, melodiei sau artistului pe care îl căutați și apăsați „Enter”. Snaptube va afișa apoi o listă de videoclipuri sau melodii similare de pe diverse platforme care se potrivesc căutării tale.

Locația de stocare a fișierelor descărcate

În mod implicit, Snaptube salvează tot conținutul descărcat într-un folder numit „Snaptube” în stocarea dispozitivului dvs. Pentru a vă găsi descărcările, deschideți managerul de fișiere al dispozitivului și navigați la folderul „Snaptube”. În interior, veți găsi toate videoclipurile și muzica descărcate.

Problemă cu viteza de descărcare Snaptube

Dacă întâmpinați viteze mici de descărcare în Snaptube, ar putea exista mai multe motive. Ar putea fi din cauza unei conexiuni lente la internet, caz în care ar trebui să încercați să vă conectați la o altă rețea sau să vă apropiați de routerul dvs. Wi-Fi.

Dacă conexiunea dvs. la internet este bună, problema ar putea fi cu stocarea dispozitivului dvs. Dacă spațiul de stocare al dispozitivului este aproape plin, poate afecta viteza de descărcare. În acest caz, încercați să eliberați spațiu de stocare.

Amintiți-vă că descărcările multiple în același timp pot încetini și viteza de descărcare. Dacă descărcați mai multe videoclipuri sau melodii simultan, încercați să întrerupeți unele și să descărcați unul câte unul.

Utilizarea Snaptube este ușoară odată ce înțelegi aceste aspecte. Este un instrument conceput pentru simplitate și funcționalitate, asigurând o experiență fluidă pentru utilizator.

Concluzie

Snaptube este un instrument fantastic care face descărcarea conținutului media o ușoară. Indiferent dacă doriți muzică sau videoclipuri, Snaptube vă asigură o experiență perfectă și de calitate. Deci, de ce să aștepți? Începeți să explorați Snaptube astăzi!

întrebări frecvente

Este Snaptube sigur de utilizat?

Da, Snaptube este sigur de utilizat. Aplicația este securizată de McAfee, o companie binecunoscută de securitate digitală, care se asigură că este lipsită de viruși, erori și programe malware.

Pot descărca Snaptube din Google Play Store?

Nu, Snaptube nu este disponibil pe Google Play Store din cauza politicii Google împotriva aplicațiilor care permit vizualizarea offline a videoclipurilor YouTube. Snaptube poate fi descărcat de pe Snaptubey.

Poate Snaptube să convertească videoclipurile în fișiere MP3?

Da, Snaptube poate converti videoclipuri în fișiere MP3. Această caracteristică este utilă în special pentru descărcarea de muzică sau podcasturi de pe platforme video precum YouTube.

Snaptube acceptă descărcări video HD?

Da, Snaptube acceptă descărcări de videoclipuri de înaltă calitate în diferite rezoluții, inclusiv HD și 4K.

Cum actualizez Snaptube?

Pentru a actualiza Snaptube, trebuie să accesați Snaptubey, să descărcați cel mai recent APK și să îl instalați pe dispozitiv.

De ce viteza mea de descărcare Snaptube este mică?

Viteza lentă de descărcare a Snaptube s-ar putea datora unei conexiuni lente la internet sau stocării insuficiente pe dispozitiv. Verificați viteza internetului și eliberați spațiu de stocare dacă este necesar.

Pot folosi Snaptube pentru a descărca videoclipuri de pe alte site-uri decât YouTube?

Da, Snaptube acceptă o gamă largă de platforme, inclusiv Facebook, Instagram, DailyMotion, Vimeo și multe altele.

Este Snaptube gratuit de utilizat?

Da, Snaptube este complet gratuit de utilizat.

Pot folosi Snaptube pe iPhone-ul meu?

Nu, momentan Snaptube este disponibil numai pentru dispozitivele Android.

Unde sunt stocate fișierele mele descărcate pe Snaptube?

În mod implicit, toate fișierele descărcate sunt stocate într-un folder numit „Snaptube” în stocarea dispozitivului dvs.

Pot partaja videoclipurile descărcate din Snaptube?

Da, puteți partaja videoclipurile descărcate direct din Snaptube către alte aplicații sau platforme.

Cum pot elimina reclamele din Snaptube?

Snaptube oferă o experiență de utilizator fără reclame, așa că nu ar trebui să întâlniți reclame în timp ce utilizați aplicația.

Pot descărca filme folosind Snaptube?

Da, atâta timp cât filmul este disponibil pe platformele acceptate și nu încalcă nicio lege privind drepturile de autor, îl puteți descărca folosind Snaptube.

Snaptube poate descărca liste de redare YouTube?

Da, Snaptube poate descărca liste de redare YouTube. Trebuie doar să căutați lista de redare în aplicație și apoi să o descărcați.

Ce țară a făcut Snaptube?

Snaptube a fost dezvoltat de o companie de tehnologie numită Mobiuspace cu sediul în Shenzhen, China.

Cine sunt proprietarii Snaptube?

Snaptube este deținut și operat de Mobiuspace, o companie de tehnologie specializată în dezvoltarea de aplicații mobile.

Snaptube are o versiune pentru PC?

Snaptube nu acceptă în mod nativ o versiune pentru PC. Cu toate acestea, puteți utiliza un emulator Android pe computer pentru a descărca și utiliza Snaptube.

Snaptube are o extensie pentru Chrome?

Nu, Snaptube nu oferă o extensie Chrome. Snaptube este în primul rând o aplicație pentru Android și nu este direct compatibil cu browserele web.

Câți ani are Snaptube?

Snaptube a fost lansat pentru prima dată în 2014, făcând aplicația veche de aproape un deceniu. De-a lungul anilor, a suferit mai multe actualizări și îmbunătățiri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și compatibilitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *